De Machinesco. van Dongguanchishing, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Chishing Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Geautomatiseerde het Watteren Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Geautomatiseerde het Watteren Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

      Momenteel, zijn wij een professionele fabrikant en een ontwikkelaar van multi-naald het watteren machines van diverse specificaties. Sinds onze stichting, is onze het werkruimte gestegen tot meer dan 12.000 vierkante meters, met onze productiecapaciteit die hebben verviervoudigd. Onze producten omvatten de machines van de mechanische en digitale controle multi-naald van zowel de pendel als niet-pendelverscheidenheden. om aan de diverse behoeften van onze unieke klanten te voldoen, blijven onze technici in het ontwikkelen van een nieuwe reeks van multifunctioneel het watteren materiaal hard werken.

   

  Dongguan Chishing Machinery Co., Ltd.

 • OEM / ODM

      Onze producten worden wereldwijd verkocht en onze verkoop geeft momenteel van 70% van de totale Chinese het watteren machinemarkt rekenschap. Wij handhaven verkoopbureaus in heel China, evenals bureaus overzee in Canada, Pakistan, en Singapore. Met een uitstekende reputatie in de industrie, de eminente naverkoopdienst, en de superieure kwaliteit, profiteren wij van zowel vertrouwen als appreciatie van onze klanten en vervullen ons doel eerst van „reputatie, de dienst eerst, en kwaliteit eerst“.

   

  Dongguan Chishing Machinery Co., Ltd.

 • R & D

      Wij dringen altijd eerst op „Kwaliteit aan, klant eerst, kredietbeheer,“ in de hoogst concurrerende markt wordt krediet-georiënteerd die. Wij zijn agressief en innovatief, met moderne bedrijfsfilosofie, uitstekende producten en de kwaliteitsdienst voor onze klanten geweest.

   

  Dongguan Chishing Machinery Co., Ltd.

Contactgegevens
Dongguan Chishing Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Christina Shi

Tel.: 86-769-8332-2330

Fax: 86-769-8332-6330

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)